Mi az a Béth-Bau?

A Béth-Bau Kft. 2007-ben alakult építőmérnöki cégként, és a fő profilunk máig is ez maradt. Statikai tervek mellett azonban már építészeti tervezéssel, talajmechanikával, geodéziával, gyártmány- és kiviteli tervek készítésével, valamint szaktanácsadással is foglalkozunk.

Miért pont mi?

Egy épületet nem öt, még nem is 15, hanem legalább 30-50-100 évre épít az ember. Magyarországon a megrendelők részéről még kevésbé van végig gondolva az, hogy igazán a tervezésnél lehet fogni az épület költségein. Az hogy az egyik kivitelező 750e Ft-ért, a másik pedig 820e Ft-ért készíti ugyanazt, hogy melyiket válasszam az valóban fontos. De az, hogy egy probléma megoldása nem 1.50M Ft, hanem csak 750e Ft az a tervező asztalon dől el.

A tervezésre adott megfelelő idő és tervezési díj többszörösen megtérül. Azért mert ha a tervezés megfelelően elő van készítve, vagyis ha a szaktervezőt megfelelően megfizetik és adnak megfelelő időt a tervek alapos végig gondolására és a lehetséges variációk körbejárására, az többszörösen megtérül. A megtérülés mind az építési költségben, mind az üzemeltetés költségeiben jelentkezik.